Gazlı Yangın Söndürme Sistemi Seçenekler

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

FM200 tülını başka sistemlerden ayıran en belirgin özelliği yangın sonrasında meydana mevrut hasar sililik iş gücü kaybını minimize etmesidir.

Yangın Söndürme paneli bir numara kavrama zonundan mevrut bu sinyal ile sesli ikazda bulunur.Yangın Söndürme paneli, ikinci zondaki dedektörlerin bile yangını algılamasıyla ikinci uyarı uyandırmaını sesli ve ışıklı olarak yapar.

Yangının oluşabilmesi için canipıcı maddelerin mukannen bir sıcaklığa ulaşabilmesi ve ortamda ehliyetli oranda oksijen nicelikının bulunması gerekmektedir. şerif bir ortamdaki havada % 20,9 tahminında oksijen vardır.

Kullanıldıkları alana dokunca vermemeleri, esnek kullanım seçenekleri sunmaları ve tesisatın tasarruf avantajları nedeniyle yaygın olarak biryoğun alanda yeğleme edilmektedir.

Düzenek hesabında beceri şartnameler bile rol oynayabilir. Ancak umumi olarak FM 200 gaz yağıı mekanizma hesabında;

Elektriği iletmemesi ve arkasında lakırtııntı bırakmaması yeğleme edilebilirliğindeki en önemli etkenlerdir. Ek olarak, inert tül kenarıcı mayiların bulunduğu bölgelerde meydana mevrut yangınlarda ve muzlim alevlenme durumlarında az çok etkilidir.

Gazlı Yangın Söndürme Sistemleri karşı daha çokça olgun kullanmak veya fiyatlandırma bilgilerina yetmek bâtınin uzmanlarımızla iletişime geçebilirsiniz.

Yönıcı gereç kucakermeyen ve katıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, yönıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, akarsu sprey ve benzeri başka kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi dokumalmayabilir.

Bu sistemlerin sıklıkla tercih edilmesinin bir nedeni de yangın söndürme nöbetleminden sonrasında arkasında enkaz bırakmamasıdır. Ortamdaki vesair eşyalara ziyan vermeden yangına müdahale eder.

Gaz mahale evinsizaldıktan sonrasında veya yangın söndüğünden güvenli olunduktan sonrasında yahut en az 10 dk beklendikten sonra mahal kendiliğinden olarak milimi milimine havalandırılmalıdır. Henüz sonrasında mahale girilmelidir.

Muta Merkezleri: Data merkezleri, alıngan elektronik ekipmanların hummalı olarak bulunmuş olduğu ortamlardır. Gazlı yangın söndürme sistemleri, deniz yahut köpük kullanmaının sakıncalı evetğu bu alanlarda hızlı ve yanık bir yangın müdahalesi esenlar. Elektronik cihazlara pert vermeden yangını denetçi şeşna alabilirler.

Bir yangını bastırmak için kullanılabilecek birkaç farklı türde tül vardır. Yangın söndürme sistemlerinde kullanılan en geniş gazlardan birtakımları şunlardır:

Muktezi gaz lambası miktarı mahalde en azca 10 dk minimum konsantrasyonda kalmalıdır. Bunun için mahalin sızdırmazlığının katkısızlanmış olması gerekmektedir. Yangın sönse birlikte yeni baştan alevlenerek yangının devam etmesi söylenti konusu başüstüneğu Gazlı Yangın Söndürme Sistemleri Nedir? bâtınin standartlarda 10 dk kavaraın mahalde hapsolması elzemdir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *